ONE LIFE PËR BIZNESIN

Ofroni shërbimin One Life falas për punonjësit tuaj duke u bërë pjesë e planeve Telekom Business.

Më shumë përfitime për punonjësit, pa kosto shtesë.

Më shumë produktivitet.

KLIENT TELEKOM?

Kontaktoni me Këshilltarin tuaj Personal të Biznesit.

ENDE JO KLIENT TELEKOM?

Kontakto me një përfaqësues të Telekom Business tani në 068144 ose e-mail: business_contact@telekom.com.al

Çfarë ofron programi shëndetësor ONE LIFE

Paketa silver

Ofrohet me rezervim ose në raste emergjence, vizitat me mjekun:
 • Kardiolog

 • Ortoped

 • Kirurg

 • Obstetër-Gjinekolog

 • Pediatër

 • ORL

 • Patolog

 •  

 •  
   

Për rastet e urgjencave mjekësore ofrohen vizita me mjekët specialistë
Kardiolog, Kirurg, Obstetër-Gjinekolog, Pediatër, Patolog.

Paketa gold

Ofrohet me rezervim
kontroll shëndetësor komplet.
 • Analiza gjaku komplet

 • Urinë komplet

 • Sedimenti eritrocitar

 • Glicemia

 • Kolesteroli

 • Trigliceridet

 • EKG

 • Konsultë patologu

 • Kontroll dentar dhe pastrim gurëzash

Këtë paketë e përfitoni një herë në vit.

Përfitime shtesë nëse keni aktive një nga paketat ONE LIFE Silver ose Gold

10% ULJE
PËR Shërbime
me hospitalizim
(me shtrim)
20% ULJE
PËR Shërbime
ambulatorike
(pa shtrim)

1) vizitat me specialistët

2) analiza laboratorike

Si tË reZERVOJ?

Pasi të jeni regjistuar në ONE LIFE dhe të keni përfituar paketat Silver ose Gold, ju duhet të rezervoni vizitën ose kontrollin tuaj.

 • Telefononi FALAS në numrin 142.
 • Stafi i Telekom Albania do të bëjë lidhjen me spitalin privat përkatës për të caktuar ditën dhe orën.
 • Ju do të telefonoheni për t’ju konfirmuar datën dhe orën.
 • Rezervoni sa mË shpejt dhe planifikoni kontrollin tuaj në kohë!

Kush janë qendrat mjekësore që ofrojnë shërbimin?

Telekom Albania bashkëpunon me qendra mjekësore profesionale në qytetet kryesore të vendit për të ofruar shërbimin më cilësor. Telefononi në 142 për t’u njohur me qendrën mjekësore partnere, më pranë vendbanimit tuaj si dhe llojin e shërbimeve që ofron.

TIRANË VLORË FIER KORÇË POGRADEC

Spitali
Hygeia

Qendra
Mjekësore
Diagnostikuese
Gega

Qendra
Mjekësore
Bylis DC

Klinika
Kristi

Klinika
Kristi

Spitali
Amerikan

Qendra
Mjekësore
Bakaj

Spitali
Amerikan

Qendra
Mjekësore
BioTest

Qendra
Mjekësore
BioTest

DURRËS SHKODËR LUSHNJË ELBASAN BERAT

Spitali
Amerikan

Qendra
Mjekësore
Medicare
Nr.1-Lab IDA

Klinika
Harrison
Klinika
Harrison
Klinika
Aks
SARANDË GJIROKASTËR

Klinika
STEJA

Klinika
“DR. ALTINI”

 • TIRANË
 • Spitali Hygeia

 • Spitali Amerikan

 • DURRËS
 • Spitali Amerikan

 • SHKODËR
 • Qendra Mjekësore Medicare Nr.1-Lab IDA

 • VLORË
 • Klinika Mjekësore Bakaj

 • Klinika Mjekësore Gega

 • FIER
 • Spitali Amerikan

 • Qendra Mjekësore Bylis DC

 • KORÇË
 • Klinika Kristi

 • Qendra Mjekësore BioTest

 • POGRADEC
 • Klinika Kristi

 • Qendra Mjekësore BioTest

 • LUSHNJE
 • Klinika Harrison

 • ELBASAN
 • Klinika Harrison

 • BERAT
 • Klinika Aks

 • SARANDE
 • Klinika STEJA

 • GJIROKASTER
 • Klinika “DR. ALTINI”

Shënim: Ju duhet të keni me vete ID-në tuaj në momentin e paraqitjes në një nga qendrat mjekësore.